Bite Away

 

Bite Away is een veilige, gemakkelijke en chemicaliënvrije manier om de pijn en irritatie van insectenbeten en -steken te stoppen. Het is een medisch hulpmiddel voor de externe behandeling van insectenbeten en -steken.

Het gebruikt warmte om de eiwitten in de steek of beet te denatureren. Dit stopt onmiddellijk de pijn en voorkomt de afgifte van histamine die de jeuk veroorzaakt. De gepatenteerde Duitse technologie bestaat uit een kleine geïntegreerde microprocessor, die de huid verwarmt tot ca. 50 graden gedurende 3-6 seconden (3 seconden voor kinderen en 6 voor volwassenen).

Volledig veilig en vrij van chemicaliën!

bite away

Het is volkomen veilig voor iedereen, inclusief: kinderen, mensen met pacemakers, of die epilepsie hebben, en zwangere vrouwen. Bite Away wordt een insectenbeetgenezer genoemd omdat het apparaat de pijn en jeuk van een insectenbeet stopt, maar ook helpt de bijtplaats te genezen. Dit betekent dat de zwelling van uw beten veel sneller vermindert en verdwijnt dan wanneer ze onbehandeld blijven.

Het is compact, spatwaterdicht en draagbaar. Perfect voor het strand, het zwembad en overal buiten. Hij werkt op batterijen, neemt twee AA-batterijen en zal bij zorgvuldig gebruik blijven bestaan.

Ideaal voor liefhebbers van het buitenleven, dus voeg het toe aan je kampeerbenodigdheden. De Bite Away is een gepatenteerd medisch apparaat dat is ontwikkeld voor de externe behandeling van insectenbeten en -steken.

De Bite Away  behandelt muggenbeten, zandvliegenbeten, bijensteek, wespensteek, blauwe kwallensteek, steekvliegenbeten, vlooienbeten, bedwantsenbeten en mijten / vlooienbeten en brandnetel. Het is ontworpen om effectief te zijn bij elke beet / steek die een histamine-reactie heeft.

De Bite Away is gebaseerd op een puur natuurlijk effect van geconcentreerde warmte.

 

Hoe te gebruiken:

Bite Away heeft 2 knoppen

Rechter knop – 5 tot 6 seconden – geschikt voor jongeren en volwassenen

Linkerknop – 2 tot 3 seconden – geschikt voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid

Selecteer de knop van uw keuze

Plaats de ronde contactplaat over de beet

Druk op de geselecteerde knop en u hoort een akoestisch geluid

Klik hier voor de prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *